#minä

by - tammikuuta 24, 2017Jee! Tästä se alkaa. Tämän blogin tarina. Puhdas sivu ja hyppy uuteen. Pieni esittely on varmasti paikallaan. Eli minä olen lilli. Olen selkeästi kolmenkymmenen paremmalla puolella ja luotsaan joka päivä eteenpäin nelihenkistä perhettäni, johon kuuluu yhden aikuisen, todellisen mörököllin lisäksi kaksi ihanaa poikaa. Ja minä.

Ja koska, tässä ei ole vielä tarpeeksi -aloitin blogin kirjoittamisen. Syyt ovat hyvin yksinkertaisia, haluan oppia kirjoittamaan, kuvaamaan ja tuottamaan sisältöä, joka voisi kiinnostaa muitakin kuin minua.

Keväällä 2016 hyppäsimme tuntemattomaan ja laitoimme kotimme myyntiin. Sen seurauksena asutamme nyt väliaikaista, 88,5m2 rivitalokotia. Tulen varmasti kirjoittamaan kodistamme, asumisestamme ja kaikesta mahdollisesta mikä siihen liittyy.

Toivon, että vuosi 2017 tuo eteemme kodin, jossa lapset saavat kasvaa aikuisiksi ja, jossa minulla on tekemistä vuosikymmeniksi eteenpäin. 

You May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!