#Brookies

by - helmikuuta 19, 2017









Oletteko kokeilleet Brookieseja? Pehmeän brownien ja cookien sekoitusta? On kyllä hyvää, suosittelen kokeilemaan. Kun teen näitä, häviävät ne nopeasti parempiin suihin. Meidän esikoinen on näihin nimittäin ihan rakastunut. 


Brownies
100g tummaa suklaata
100g voita
1dl sokeria 
1dl fariinisokeria
2 munaa
2dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Cookietaikina
125g voita huoneenlämpöisenä
1 1/2 dl sokeria
1tl vanilja-aromia
1 kananmuna
2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
hyppysellinen suolaa
100g rouhittua suklaata

Tee näin
Aloita pohjan valmistus sulattamalla suklaa ja voi. Vaahdota munat ja sokeri kevyesti omassa kulhossaan. Sekoita joukkoon suklaavoiseos. 
Sekoita jauhot. leivinjauhe ja vaniljasokeri yhteen ja kääntele taikinan joukkoon. Levitä taikina leivinpaperille vuorattuun vuokaan (20x30cm)

Valmista cookietaikina vaahdottamalla voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vanilja-aromi ja kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, suola ja suklaa yhteen. Kaada jauhoseos voivaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Nostele lusikalla taikinasta kasoja pohjan päälle. Paista 175-asteisessa uunissa noin 30min.

Resepti on Liisa Westerbergin kirjasta Makeaa



You May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!

Instagram