#wallpapers

by - helmikuuta 16, 2017Minun all-time-favourite tapettikuosi on ehdottomasti Marimekon frekvenssi. Olen päättänyt lähes kymmenen vuotta sitten, että yllä olevan tapetin haluan keittiööni vielä joku päivä. Mutta koska tuleva talo on rintamamiestalo, ilmoitti mieheni, että kyseistä tapettia ei voida laittaa tulevaan kotiimme. Syynä se, että siinä on vinyyliä ja sellaisia materiaaleja ei voida taloomme laittaa hengittävyyden vuoksi.

Tästä järkytyksestä toivuttuani aloin etsimään valikoimaa perinnetapeteista ja -voi että! Olen innoissani niistä. Ehkä löydän kuitenkin sellaisia tapetteja, joita voidaan käyttää talossamme. Ainakin monet niistä miellyttivät silmääni.


Loppujen lopuksi, minua ei enää harmita asia sillä maailma näyttää olevan täynnä kauniita tapetteja. You May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!