#LuKLabelDesignteam

by - maaliskuuta 13, 2017


Viime viikot ovat taas osoittaneet mikä voima on yhteisöissä. Nykypäivänä verkostoituminen on entistä tärkeämpää ja olen saanut kunnian tutustua moneen rohkeaan naiseen uuden projektin myötä.

Samalla olen löytänyt itsestäni uudenlaista rohkeutta. Rohkeutta olla minä ja rohkeutta sanoa ääneen omia mielipiteitä tuntemattomalla maaperällä. Olen astunut ulos omalta mukavuusalueelta ja se on jo iso juttu.

Olen mukana LuKLabelin designteamissa ja tämä ryhmä on täynnä hyvin erilaisia naisia. Meitä kaikkia yhdistää kuitenkina sama rohkeus. Kaikki olemme tarttuneet tilaisuuten ja hakeneet mukaan tähän projektiin. Ja voi että, millaista osaamista ja millaisia taustoja ryhmästä löytyykään!

DesignTeam on ihan uudenlainen konsepti, jossa asiakkaat otetaan hyvin lähelle yrityksen toimintaan. LuKLabelin takana on valovoimainen ja karismaattinen Tiia aviomiehensä kanssa.

Tiia kertoo DesignTeamin tarkoituksesta täällä. Kannattaa katsoa LuKLabelin oma verkkokauppa läpi, mikäli et ole vielä sitä tehnyt! Instagramissa designteamia voit seurata #LuKLabelDesignteamMuistakaa olla rohkeita!  Muistakaa tehdä rohkeita asioita. Be fearless!
You May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!