#pohjapiirros

by - maaliskuuta 16, 2017Olen pyöritellyt viime aikoina keskikerroksen pohjapiirrustusta käsissäni ja miettinyt jo olemassaolevien huonekalujen sijoittelua. Rintamamiestalolle hyvin tyypillistä on, että ehjiä seiniä ei juurikaan ole ja ei tässä meidänkään tapauksessa. Huonejaon haluamme pitää sellaisena, kuin se on tarkoitettu olevankin eli emme aio avata yhdeksi isommaksi tilaksi esimerkiksi keittiötä ja olohuonetta. Tai kahta huonetta vielä isommaksi oleskelutilaksi, mikä on ollut hyvin suosittua viime vuosina.

Koska teemme remonttia pikkuhiljaa ja huone kerrallaan, on tärkeää, että keskikerroksessa säilyy väljyys ja huonekaluja on melko vähän. Toinen huone voisi olla ruokailuhuone tai työhuone, mutta sen funktio tulee muuttumaan myöhemmin sillä aiomme itse muuttaa sen makuuhuoneeksemme. Mutta vasta, kun junnu oikeasti tarvitsee oman huoneen ja pojat saavat silloin vallata yläkerran itselleen. Toki mahdollisuuksia rintamamiestalossa on vaikka kuinka. Yläkertaan olisi mahdollista tehdä yksi huone lisää tai sitten alakertaan olisi mahdollista tehdä vaikka teinille omat tilat.


Kaikkein mukavinta onkin tässä kohtaa suunnittelu. Vielä kun löytäisin hyvän (ja ilmaisen) piirrustussuunnitteluohjelman.

Aurinkoista loppuviikkoa!


You May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!