#haluatkömökkiläiseksi

by - kesäkuuta 17, 2017Olimme torstaina katsomassa kesäteatteria yhdessä mieheni kanssa. Remonttikiireiltämme maltoimme yhdeksi illaksi lähteä pois kotoa isovanhempien lupauduttua lapsenvahdeiksi. Ja olihan se mukavaa, vaikka teimme töitä täällä talolla vielä puoli tuntia ennen kuin piti lähteä.

Olimme siis Linnateatterin pihalla katsomassa Haluatko Mökkiläiseksi-näytelmää. Roope Lipastin käsikirjoittama pläjäys oli superhauska! Rooleissa oli Valtteri Roiha, Arttu Kapulainen ja Minna Kivelä. Komedia alkaa siitä, kun tavallinen pariskunta voittaa itselleen mökin. Tai ainakin melkein voittaa, sillä ehtona on viettää koko kesä mökillä! Näytelmässä on mukana kaikki asiat, jotka voivat tapahtua ja mennä pieleen mökillä. Ja täytyy tunnustaa, että lempihahmoni koko näytelmässä oli Arttu Kapulaisen näyttelemä Anoppi.

Väliajalla söimme hodarit ja ne olivat Linnateatterin tyylin erittäin makoisat, vahva suositus ruoalle! Ja tottakai myös esitykselle. Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan!You May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!