Puolivuotiskatsaus

by - heinäkuuta 02, 2017
Puoli vuotta bloggaamista on nyt takana. Puoli vuotta on mennyt todella nopeasti tai sitten asioita on tapahtunut niin paljon, että aikajana on hämärtynyt. Puoli vuotta sitten luulin ettemme löydä taloa ikinä ja joudumme asumaan väliaikaisessa kodissa todella pitkään ja ehkä tinkimään joistakin asioista.

Aloitin bloggaamisen, koska halusin oppia tuottamaan sisältöä ja halusin alkaa valokuvaamaan uudelleen. On ollut mukavaa huomata, että muilta bloggaajilta on tullut tukea ja bloggaavilta ystäviltä apua ongelmiin. Muutama lämmin palaute on ollut sydäntä lämmittävää ja jokainen kommentti on ilahduttanut! Aluksi saatoin katsoa tarkemmin kävijöiden ja istuntojen lukuja. En enää tee sitä juurikaan.

Blogini suosituin teksti on ollut #toistenkotona, ja vähiten silmäpareja on käynyt tutkailemassa postausta #mitäkuuluu?

Luulin, että muutettuamme taloon, postaustahti kiihtyisi, mutta toisin kävi! Ilmeisesti täällä sekasorron keskellä ei hirveästi kuvakulmia ole. Silti kuulen koko ajan sisäisen äänen, joka käskee kuvaamaan arkea juuri näissä puitteissa.

Loppuun vielä muistutan katsomaan Hakolahomes-blogista aina uusimman postauksen, joka keskiviikko. Oma kirjoitukseni juhannusviikolta löytyy täältä!You May Also Like

2 kommenttia

  1. Ihanan kesäisiä ja valoisia kuvia. Tavallinen arki on kuvaamisen arvoista eli kuuntele sitä pientä ääntä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Satu! Tänään olen kuvannut arkea ja muistuttelen siitä koko ajan itseäni. Mukavaa viikkoa!

      Poista

Hei, minä pidän kommenteistasi!