Pärekorin uusi elämä

by - elokuuta 07, 2017pärekori, kori, rintamamiestalo, polttopuu, pönttöuuni


pärekori, kori, rintamamiestalo, polttopuu, pönttöuuni


pärekori, kori, rintamamiestalo, polttopuu, pönttöuuni
Talon kellarissa oli edellisten asukkaiden jättämiä pärekoreja. Ja niitä on tosiaan moneen eri lähtöön ja monia eri kokoja. Jättikori nökötti vanhan höyläpenkin vieressä talon kellarissa. Olin aika innoissani siitä, mutta päivänvalossa huomasin sen olevan kulmista rikki, värjäytynyt ja nuhjuinen.

Blogeissa olen nähnyt viime aikoina miten vanhoja pärekoreja on maalattu ja ne ovat olleet todella raikkaan näköisiä ja samaa ajattelin kokeilla tämän korin kohdalla. Maalina käytin valkoista kalustemaalia ja kori on maalattu kaksi kertaa.

Kori tulee sijoittumaan pönttöuunin viereen lattialle ja siihen on hyvä tuoda puita ja pieneksi pilkottuja sytykkeitä. Korin sisälle taittelen valkoisista kestokasseista sytykkeille ja pienemmille puille omat säilytyspussinsa.


You May Also Like

2 kommenttia

  1. Heippa. Kiitos osallistumisesta Maitokahvimedian Kuukauden Blogi kisaan! Sinulla on todella puhdaslinjainen ja selkeä blogi. Jollakin tapaa hyvin rauhoittava kokonaisuus. Kiinnostavia aihealueita. Ihanaa seurata remontointia ja sisustamista. Kulttuurimenojakin mahtuu mukaan. Mietityn oloinen kokonaisuus. Julkaisemme kk blogin viikonloppuna. Ihanaa ja värikästä syksyä sinulle ja voimia bloggaamiseen.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos sanoistasi! Ihanaa syksyä <3

    VastaaPoista

Hei, minä pidän kommenteistasi!