syksy -muutosten aika

by - syyskuuta 17, 2017


Viimeiset viikot ovat olleet todella hektisiä. Syynä siihen on se, että olen aloittanut työnteon perheloman jälkeen. Tämä on mullistanut tietenkin koko perheen elämää ja erityisesti tämän mamin. Varsinaisen työpäivän jälkeen kotona on odottanut vielä toinen työpäivä. Joten on siis sanomattakin selvää, että ohjelmaa on riittänyt. 

Otin kuitenkin viime perjantain vapaata ja lähdin inspiroitumaan monen muun tavoin Habitaresta. Trendeistä ja ihanista sävyistä, joita oli Messukeskus täynnä. Lauantaina pakkasimme vielä viimeisen kerran tavarat tänä syksynä ja lähdimme mökille. Minun oli tarkoitus täällä poistaa maalit komeron ovista, jotta ne saisi pian paikoilleen, mutta ne jäivät nyt kotiin ja minulla ei ollut yhden yhtä projektia täällä kesken. 

Ehkä hyvä niin.

  
Pieni lepohetki ja irrottautuminen remonttikaaos-kodista tekee hyvää. Pidennetty viikonloppu on tuntunut hyvältä ja rauhallinen koti-ilta tänään kuulostaa houkuttelevalta. Laitan illalla tulet pönttöön ja yritän latautua tulevaan viikkoon. Yritän etsiä tasapainoa kodin, työn, remontin, rentoutumisen ja bloggaamisen välille. Hetki menee varmasti, että paletti on kasassa. 

Habitaresta tarttui jotakin mukavaa mukaan kotiin. Palaan niihin myöhemmin!You May Also Like

7 kommenttia

 1. Ihana, että ehdit hidastamaan vähän ja ottamaan syksykuvia! Syksyllä on jotenkin ihanan pehmeä valo.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita kuvia! Niin seesteinen tunnelma. Toivotaan, että tasapaino arkeen löytyy.

  VastaaPoista
 3. Voi Kiitos Kati kauniista sanoistasi!<3

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma kuvissa! Tästä postauksesta tuli rauhallinen mieli. Toivottavasti sellainen olo jäisi pidemmäksi aikaa kaiken kiireen keskelle kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 5. Syksy ei ole kyllä turhaan suosikki vuodenaikani, ihanasti olet saanut tallennettua syksyn fiiliksen näihin kuviin! Ihanaa loppuviikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia, mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista

Hei, minä pidän kommenteistasi!