Osaava nainen-Messut 2017

lokakuuta 29, 2017


Osaava nainen messuja on vietetty kuluvana viikonloppuna Turun messukeskuksessa. Tänään sunnuntaina on vielä mahdollisuus vierailla messuilla ja tutustua 200 eri näytteileasettajaan.


Me vierailimme ystäväni kanssa messuilla eilen lauantaina ja viihdyimme parhaiten Terve olo-hallissa. Syynä varmasti se, että olen viime viikot yrittänyt tehdä parempia valintoja omaan terveen olon saavuttamiseksi.

Mielenkiintoisin tuote ja mielenkiintoisin näytteilleasettaja oli ehdottomasti kolmen Kuusamolaisen lapsuudenystävän perustama Polar Nutrition. Heidän pakurikääpäuutteeseen olen tutustunut aiemminkin, mutta messuilla he esittelivät uutuustuotettaan täysksylitolituoteperhettään. Ksylitolipastillit sisältävät aitoja 100%  luonnonuutteita eikä lainkaan keinotekoisia maku-tai väriaineita. Aion ehdottomasti näitä tuotteita ostaa myöhemmin pojille!

Messuilla on aina mukava käydä. Parhaimmillaan se on omaa aikaa, aikaa ystävien kanssa ja joskus saattaa löytää elämää mullistavan tuotteen tai saada oivalluksia, jotka parantaa omaa elämää.

Ehdit vielä tänään sunnuntaina messuille! (Messuilla on myös kuohuviinibaari, vink)


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tutustuin pakurikääpäuutteeseen jo Turun messuilla, kieltämättä mielenkiintoinen (ja mielenkiintoisen makuinen) tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan myös nähneeni ständin Turun messuilla. Tämä tuote poikkeaa muista pakurituotteista sillä, että ei tätä ei tarvitse keittää etukäteen. Meillä on ollut pakuria jo vuosia käytössä ja se keittäminen on kyllä välillä turhauttavaa..

      Poista

Hei, minä pidän kommenteistasi!

Popular Posts