Hyvän mielen vuosi edessäpäin!

marraskuuta 29, 2017Pikkujoulujen goodiebagista löytyi todellinen aarre nimittäin PS-kustannuksen hyvän mielen vuosi-kirja. Innostuin siitä välittömästi, sillä tämän teeman kanssa haluan ensi vuoteni viettää. Tehtäväkirja hyvään mieleen ja parempaan itsetuntemukseen. Aloitinkin jo innoissani täyttämään ensimmäisen viikon tehtäviä ja olen todella innoissani tästä. (Kirja on myös erittäin hyvä lahja läheiselle, vink)

Täytettävän kirjan ansiosta mielestä pitäisi tulla joustava ja kirjan ansiosta hyvinvointia vahvistetaan määrätietoisesti, mutta rennosti. Toivon, että kirja antaa minulle työkalun parempaan itsetuntemukseen. Hauska yksityiskohta kirjassa on myös se, että sitä saa kolmella erivärisellä kannella. Turkoosilla, keltaisella tai pinkillä.

Koko vuosi 2017 on ollut minulle erilainen. Tunnen, että olen ollut matkalla johonkin tiettyyn suuntaan tietämättä kuitenkaan määränpäätä. Olen pyrkinyt tekemään asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi ja pyrkinyt keskittymään voimaannuttaviin asioihin. Inspiroiva seura ja vahvat voimaannuttavat ihmiset ympärillä tekevät myös vahvaksi. Sellaisten ihmisten seurassa tuntuu siltä, että itsekin pystyy ihan mihin vaan!

Ehkä vuosi 2018 näyttää mihin suuntaan ollaan menossa. Nyt pitää olla vain rohkea ja utelias. Ja muistaa, että joskus pitää hypätä!

*Hyvän mielen vuosi-kirja ja raakasuklaat on saatu. 
You Might Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!

Popular Posts