Maalisävy testissä

by - marraskuuta 05, 2017
Kävin ostamassa Marickenista, Yliopistonkadulta pienen purkin maalia testiksi. Sävy on Dayroom yellow ja ajattelin kokeilla sitä ensin ennen kuin tilaan kalustemaalia isomman purkin. Sävy näyttää kauniilta ja testipurkin maali on todella mattainen. Toimii hyvin kalkkikaseiini-seinien kanssa.

Farrow&Ballin maalit on todella miellyttäviä käyttää. Ne eivät tuoksu voimakkaalta ja maalissa on paljon pigmenttiä, mikä tekee maalaamisesta mukavaa. Kaksi kerrosta tuntuu riittävän oviin hyvin.

Olen työstänyt ovia aiemmin kellarissa ja aloitin maalaamisenkin siellä, mutta miehen ollessa töissä hyödynsin keittiön pöytää maalausurakkaan. Muun maalin kanssa tämä ei olisi ollut mahdollista hajun ja käryn vuoksi.

Valokytkin on myös tullut postitse. Kytkin on Fontinin mallistosta ja se on porsliininen. Säästimme pistorasioissa ja ne ovat ihan tavalliset pinta-asennettavat muoviset pistorasiat. Alunperin olisin halunnut niidenkin olevan porsliinisia, mutta tosiasia on se, että piilossahan ne ovat. Enää pitäisi tilata sähkömies paikalle asentamaan ne.

Tarkkasilmäisimmät ovat nähneetkin valokytkimen instagramin puolelta.

Mukavaa sunnuntaita,

You May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!