pikkujoulutunnelmissa

by - marraskuuta 28, 2017
Elämme kaikkein pimeintä aikaa vuodesta. Pimeä ja sateinen marraskuu on tänäkin vuonna vienyt voimavaroja ja olo on ollut enemmän ja vähemmän väsynyt. Piristystä näihin pimeisiin päiviin on ehdottomasti tuonut Varpublogit-yhteisön miitit Turun alueen yritysten kanssa yhteistyössä. On ollut kiva tutustua yrittäjiin ja myöskin muihin bloggaajiin, joista suurimpaan osaan olen tutustunut bloggaamisen ja Varpublogien kautta.

Viime lauantaina vietimme Varpublogien bloggaajien kanssa pikkujouluja ihanassa ja tunnelmallisessa Greenlips-Ekokampaamossa. Ja nyt täytyy sanoa, että ihanat leidit järjestivät uskomattoman inspiroivat puitteet kivoille pikkujouluille. Putiikki oli ihastuttava ja kaunis ja oli ilo päästä tutustumaan Sharoniin, Monaan ja Annikaan sekä yrityksen inspiroivaan tarinaan

GreenlipsBeauty-ekokampaamon upeista naisista hehkui se, että he tekevät omaa juttuaan täydestä sydämestään ja se on varmasti syy, miksi he ovat menestyneet valitsemallaan tiellä. Ihan mahtavaa! Suosittelen vierailemaan ja tutustumaan myös verkkokaupan valikoimaan. Vaikka kaapeista löytyykin luonnonkosmetiikkaa, niin nyt tuntuu siltä, että haluaisin loputkin synteettiset kosmetiikat vaihtaa luonnollisimpiin vaihtoehtoihin.

Olin todella inspiroitunut, kun lähdin pikkujouluista kotiin. Ihan kuin olisin uusi parempi minä!

Oletko tutustunut luonnonkosmetiikkaan ja mitkä ovat sinun luottotuotteesi?


You May Also Like

10 kommenttia

 1. Olen tutustunut ja ihan täysin hullaantunut luonnonkosmetiikkaan! Kävin alkusyksystä ensimmäistä kertaa ekokampaajalla energialeikkauksessa ja hän suositteli hiuksilleni Less is more-shampoota ja hoitoainetta. Otin sen kokeiluun enkä enää osaisi muuta käyttääkään. Samoin olen muun kosmetiikan purnukan kerrallaan loputtua ostanut tilalle luonnonkosmetiikkaa. Iholleni täydellistä kosteutusvoidetta en ole vielä löytänyt, mutta eiköhän se kokeilemalla ja tutkimalla vielä löydy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain goodiebagin pikkujouluissa, jossa oli lessismore-tuotteita. Testasin eilen ja sekosin totaalisesti niihin! Tuoksu oli hyvä ja hiukset ovat tuntuneet tänään koko päivän jumalaisen ihanilta. Vastaavaa en ole ennen kokenut!

   Ostin Ruohonjuuresta jokin aika sitten Egyptian magic-voidetta ja suosittelen lämpimästi. Omalla pintakuivalla iholla se toimii hyvin.

   Poista
 2. Luonnonkosmetiikka on ihanaa. Hiuksia värjäillyt nyt muutamia kertoja ja ekokampaaja on käynyt kotona laittamassa hiuksia joitakin kertoja :) Pitäisi tutustua kyllä aiheeseen entistä syvemmin vaikka suosinkin aina ympäristöystävällistä ja ekologista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kiitos kommentistasi. Ihanaa, että nykyään on niin paljon vaihtoehtoja!

   Poista
 3. Greenlips-ekokampaamo oli laitettu nätiksi. Kivaa tuollainen bloggajien ja yritysten yhteistyö. Minä suosin luonnonkosmetiikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekokampaamo oli niin viehättävä! Verkkokaupallakin on kiva ulkoasu :-)

   Poista
 4. Kauniiksi laitettu ja aseteltu :) Herkut näyttää todella hyville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Herkut olivat niin hyviä! Kakussa on itse asiassa käytetty Smallstoren lakritsijauhetta ja se oli Meren (momistheblog.blogspot.fi) käsialaa!

   Poista
 5. Harmittaa, etten päässyt itse mukaan pikkujouluihin. Olisi ollut niin ihanaa olla mukana! Mitä tulee luonnonkosmetiikkaan, se kiinnostaa kovasti. Muutama purkki ja puteli onkin jo ollut kokeilussa, enkä missään nimessä aio lopettaa tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Olisi ollut kivaa jos olisit ollut mukana! Ensi kertaan <3

   Poista

Hei, minä pidän kommenteistasi!