Parempi ihminen -kauneutta marjoista sis. alekoodin

by - tammikuuta 21, 2018
*Postaus on toteutettu yhteistyössä KaroliinaK  kanssa

Kerroin perjantaina, että kävin ekokosmetologilla ensimmäistä kertaa ikinä. Detox-hoidossa käytettiin suomalaisen Ekopharman tuotesarjaa.

Kuorinta tehtiin tyrisarjalla, joka uudistaa ja kiinteyttää ihoa.  Kotihoitotuotteiksi Karoliina katsoi minulle Herukka-sarjan tuotteet. Ne rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. Herukkasarja on kehitetty nimenomaan herkälle iholle ja sopii myös atoopikoille. Mustaherukan vitamiinit ja siemenöljyn omegarasvahapot hoitavat herkkää ihoa.

Herukkasarjan tuotteet sisältävät c-vitamiinia ja luonnolliset, kasviperäiset peptidit vahvistaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa. Allantoiini rauhoittaa herkkää ihoa ja edesauttaa prebioottien toimintaa. Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja puolustuskykyä.

Viimeksi kerroinkin, että olisin itse todennäköisesti valinnut eri tuotesarjan ilman ammattilaisen apua. Olisin nimittäin omin päin varmasti valinnut Vadelma-tuotesarjan tuotteita, sillä ne kirkastavat ja heleyttävät ihoa. Karoliinan ohjeiden mukaan hoidan nyt ihoani Herukkasarjalla ja, kun ihoni on niin sanotussa normaalitilassa, voidaan sanoa mikä on todellinen ihotyyppini. Hämmentävää, mutta tämänkin vuoksi ammattilaisen näkemys on joskus ihan hyväksi.

Mutta sitten niihin tuotteisiin. Jo Detoxhoidon jälkeen huomasin, että tuotteet tuntuivat lempeämmiltä mitä nyt esimerkiksi aiemmin kasvohoidoissa käytetyt tuotteet. Karoliina kertoikin, että on hienoa, että tuotteet ovat myös tehokkaita, joten en sopivat loistavasti hoitolakäyttöön. Puhdistan ihoni aamuin illoin puhdistusemulsiolla ja puhdistan kasvovedellä. Tämän jälkeen kosteutan ihoa hoitoseerumilla ja hoitovoiteella. Lisäksi käytän aamuin illoin kauneustippoja. Herkän ihon kauneustipat sisältävät elimistön kaipaamia polyfenoleja, vitamiineja ja antioksidantteja ja ravintorikasta nokkosta sekä rauhoittavina tunnettuja piparminttua, valeriaanaa ja laventelia.

Olen nyt reilun viikon hoitanut ihoa tuotteilla ja iho tuntuu pehmeämmältä ja kosteutetummalta. Olen pitänyt todella paljon hoitosarjasta ja tulen varmasti jatkossakin käyttämään sillä luonnonkosmetiikka on vienyt mennessään enkä usko, että markettituotteiden pariin on enää paluuta!

Suosittelen lämpimästi vierailua ekokosmetologille ja verkkokauppaan. Muistathan, että koodilla lillivir saat alennusta hoidoista ja verkkokaupan tuotteista -15%

lilli


You May Also Like

1 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!