Life happens!

helmikuuta 06, 2018

Facebookin puolella rikoinkin jo radiohiljaisuuden messulippuarvontojen kanssa ja nyt aion rikkoa hiljaisuuden täällä bloginkin puolella. Niinhän se on, että välillä elämä tapahtuu. Silloin pitää ottaa hetki iisimmin ja keskittyä. Viime viikolla vietin viimeiset päivät työpaikalla, joka oli tuttu ja turvallinen. Vaikka muutos olisi kuinka mieluinen, on työpaikan vaihtamisessa aina henkinen stressi ja silloin pitää kuunnella kehoa ja rauhoittua!

Viikonlopun vietinkin rauhassa kotona lepäillen ja kuvailin kotona viherkasveja. Vitsit miten mahtavaa, että valoa suorastaan tulvii kotiin!

Kuka olisi uskonut, että saan tehdä tulevaisuudessa työtä valokuvauksen parissa? Mahtava esimerkki  siitä, miten yllättävää elämä voi olla ja oikeastaan kaikki on mahdollista jos vain kulkee unelmiaan kohti.

Tällä hetkellä olen juuri siinä tilanteessa, missä haluaisinkin olla. Tällä hetkellä mulla on kaikki mitä uskallan toivoa. ((Edit: elämä tapahtui taas kesken kirjoittamisen! Koululaisella lämpöä 37,5 astetta.))

Huippua viikkoa kaikille, kohti unelmia!

lilli


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mahtavaa, elämä tapahtuu yleensä silloin kun sitä vähiten odottaa ja koskaan ei saa lakata unelmoimasta ja tavoittelemasta haaveitaan. Onnea uusiin haasteisiin <3

    VastaaPoista

Hei, minä pidän kommenteistasi!

Popular Posts