Loimaa. Idyllistä maaseutumatkailua!

by - maaliskuuta 27, 2018Viime lauantai oli tuulinen. Vaikkakin elämässäni on nyt ollut tuulisempi jakso ihan noin vertauskuvannollisestikin, niin olipa piristävää nähdä blogikollegoita. Jotain maagista siinä on, että juttu luistaa ja sitä tulee kertoneeksi asioita, jotka ei välttämättä ole aina kaikkein imartelevampia. (Joten pahoittelut arvon blogikollegat tunnepurkauksista, huonoista vitseistä ja kummitusjutuista. Pyydättehän mut mukaan vielä tulevaisuudessakin?)

No asiaan. Tarkoituksena oli siis viettää iltapäivä varpubloggaajien seurassa ja tutustua Loimaan antimiin. Tapasimmekin torilla, josta suuntasimme Torin laidalla sijaitsevaan Lankoon. Kuulimme, että Lankoon kuljetaan entisen juottolan melko kapeita portaita pitkin ja muutama Varpulainenkin on niistä saattanut joskus yön tunteina kulkea.


Itse mietin pitkään, että mitä sitä söisi lounaaksi ja tein päätöksen viimeisten joukossa. Kärsin pahasta annoskateudesta (aina, every time) ja päädyin peuraburgeriin. Ja nyt kaikille bataattiranuista pitäville henkilöille tiedoksi, että Lankosta saa parhaimmat bataattiranskalaiset. Niiden vuoksi voisin ajaa vaikka heti Loimaalle.


Mutta onneksi Loimaalla on muutakin, jonka vuoksi sinne kannattaa ajaa. Ruokailun jälkeen vierailimme Vesikosken Vanhalla Koululla. Idyllinen vanha koulurakennus on muuttunut tunnelmalliseksi ostoskeskukseksi, siellä toimii Annemari's, ihastuttava sisustuskauppa ja suklaakahvila. Tuotteita ja suklaita voi myös tilata heidän verkkokaupan kautta! (Vinkki: Paikan päällä myynnissä myös vanhan koulun opetustauluja huokeaan hintaan)


Koululla toimii myös Kuulto Shop, jonka valikoimista löytyy Marimekot ja Parikat, Niskaset ja merkkilastenvaatteita eli kaikkea sitä mitä tarvitsee. Vinkkinä, että Kuultoshopin verkkokaupassa on kaikki tällä hetkellä -20% (jopa ne Parikat!)


Päivä oli kerrassaan mukava. Loimaalle menemme ihan varmasti kesän tullessa uudelleen ja näiden paikkojen lisäksi vien pojat vierailemaan Sarkamuseoon. Itse en ole aiemmin käynyt Loimaalla, oletko sinä?


lilliYou May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!