Koulukartta

by - huhtikuuta 11, 2018


Minua instassa seuraavat eivät ole voineet välttyä uusimmalta pakkomielteeltäni. Nimittäin jokunen aika sitten vierailimme Varpublogien kanssa Loimaalla. Tarkemmilla koordinaateilla vierailimme vanhassa Vesikosken koulussa ja siellä suorastaan rakastuin ajatukseen vanhasta koulukartasta! Kaikki tietää sen tunteen, kun käännetään the internet ympäri, kun etsitään jotain tiettyä juttua sieltä. No niin minullekin kävi, mutta oikealla sävytyksellä olevaa karttaa ei vaan tahtonut löytyä.


Thank god for social media! Laitoin etsintäkuulutuksen instaan ja hetken päästä sain useita yhteydenottoja. Kaikkein ihanin yhteydenotto ja tarina koulukartan takaa tuli instan directviestillä opettajalta, joka työskentelee Keravalaisessa koulussa. Hän kertoi, että vanhat koulukartat olivat menossa jo roskalavalle, mutta hän pelasti ne sieltä. En voinut uskoa tarinaa todeksi ja onneksi hän pelasti nämä hyväkuntoiset kartat ja minusta oli ihanaa, että karttarahat menivät hyvään tarkoitukseen suoraan koulun oppilaiden hyväksi. Kävipä muuten niin, että puhuessani töissä kahvipöydässä tätä stooria, niin esimieheni innostui kartoista niin, että hänkin osti Euroopan kartan.


Míelestäni kartan sävyt on "just eikä melkein" sohvan ja muun huoneen kanssa. Ihastelen karttaa ja fiilisten sitä joka kerta olohuoneeseen astuessani.


Ehkäpä olohuone alkaa olla nyt valmis, eikös?


lilliYou May Also Like

16 kommenttia

 1. Se on kyllä älyttömän upea ja sopii teidän olohuoneeseen täydellisesti ❤️

  VastaaPoista
 2. Kiva idea, tuo kivasti väriä ja raikkautta :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ja sopii kyllä sisustukseen täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 4. On hyvännäköinen tuo kokonaisuus kyllä nyt! Onnea kartasta, mahtava löytö!

  VastaaPoista
 5. Upea idea ja sopii täydellisesti teidän olohuoneeseen!

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihana tuo kartta, sopii kyllä kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
 7. Heippa! Nyt on pakko laittaa ihan vain varmuudeksi viestiä tulemaan, vaikka näin vanha postaus onkin. :) Mahtaako kartta olla edelleen kovassa käytössä ja ihailun kohteena? Samanlainen ollut etsinnässä pidemmän aikaa, ja vieläpä saman sohvan kaveriksi! Näitä aina välillä ilmestyy, mutta tosi vaikea löytää hyväkuntoista ja juuri oikean sävyistä - tämä näyttäisi juuri niiltä, joten jos on pienessäkään mielessä kartan myyminen, niin täällä siitä yksi erittäin kiinnostunut! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kartta on edelleen samalla paikalla olohuoneessa vaikka järjestys on hieman muuttunut. Ymmärrän tuskasi, karttoja on tosi vaikea löytä ja itselläkin kävi tuuri tämän kanssa. Vielä ainakaan en ole myymässä :-)

   Poista

Hei, minä pidän kommenteistasi!