Koulukartta

huhtikuuta 11, 2018


Minua instassa seuraavat eivät ole voineet välttyä uusimmalta pakkomielteeltäni. Nimittäin jokunen aika sitten vierailimme Varpublogien kanssa Loimaalla. Tarkemmilla koordinaateilla vierailimme vanhassa Vesikosken koulussa ja siellä suorastaan rakastuin ajatukseen vanhasta koulukartasta! Kaikki tietää sen tunteen, kun käännetään the internet ympäri, kun etsitään jotain tiettyä juttua sieltä. No niin minullekin kävi, mutta oikealla sävytyksellä olevaa karttaa ei vaan tahtonut löytyä.


Thank god for social media! Laitoin etsintäkuulutuksen instaan ja hetken päästä sain useita yhteydenottoja. Kaikkein ihanin yhteydenotto ja tarina koulukartan takaa tuli instan directviestillä opettajalta, joka työskentelee Keravalaisessa koulussa. Hän kertoi, että vanhat koulukartat olivat menossa jo roskalavalle, mutta hän pelasti ne sieltä. En voinut uskoa tarinaa todeksi ja onneksi hän pelasti nämä hyväkuntoiset kartat ja minusta oli ihanaa, että karttarahat menivät hyvään tarkoitukseen suoraan koulun oppilaiden hyväksi. Kävipä muuten niin, että puhuessani töissä kahvipöydässä tätä stooria, niin esimieheni innostui kartoista niin, että hänkin osti Euroopan kartan.


Míelestäni kartan sävyt on "just eikä melkein" sohvan ja muun huoneen kanssa. Ihastelen karttaa ja fiilisten sitä joka kerta olohuoneeseen astuessani.


Ehkäpä olohuone alkaa olla nyt valmis, eikös?


lilliYou Might Also Like

14 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!

Popular Posts