Varpugaala

by - kesäkuuta 14, 2018


Varpugaala

Viime viikon lauantaina juhlittiin Varpublogien yksivuotista yhteisöä Pimiö Loungessa, Varpugaalassa. Tällä kertaa pistimme parasta päälle ja juhlimme gaalamaisissa tunnelmissa. Blogini palkittiin kategoriassa Vuoden renoveeraaja ja se jos mikä pisti taas kapuloita rattaisiin ja toiveen siitä, että eteinen pian valmistuisi. Monessa blogissa onkin vilahtanut jo kuvia illasta, mutta siitä huolimatta itsekin pistän nyt ajatuksia ja kuvapläjäyksen tulemaan.

Miten yhteisössä bloggaaminen on muuttanut bloggaamistani?

En olisi ehkä uskonutkaan, miten hyvältä yhteisön tuki tuntuu tai millaisiin tyyppeihin tutustuisinkaan, kun viime elokuussa lähdin Varpupäivään mukaan. Yhteisön tuki on tärkeää ja kun avaa suunsa omien haasteiden suhteen, saa vastauksen hyvin nopeasti. Yhdessä vietetty aika lentää kuin siivillä, mutta mikäs siinä, sillä meitä yhdistää moni asia ja mielenkinnon kohteita on useita. Yhteisö tekee tästä moninkerroin hauskempaa, sillä porukassa kaikki on mukavempaa!

Gaalassa mukana -Yhteistyökumppanit

Kauniin diplomin lisäksi saimme Arteflosin kauniit kukat, joita kuvasin paljon instastoryn puolelle heti gaalan jälkeisenä aamuna. Lisäksi sain CC Naantalin ja Seikluksen tuotepalkinnon omassa kategoriassani.

Juomat gaalaan tarjosi Laitilan Wirvoitusjuomatehdas ja snäkit olivat Rostenilta. Varpublogien yksivuotiskakku oli Deligo Cateringilta   ja kauniit koristeet olivat Juhlahumua-verkkokaupasta, josta sinä lukijani saat myös 10% alennusta 31.7.2018 asti koodilla varpu10

Postauksen kuvat ovat on Ronja Siitosen ottamia ja hän kuvasi koko gaalan, joten oli poikkeuksellista ettei meillä muilla ollut lainkaan kameroita mukana!

Tägin Varpublogit alta löydät juttuja Varpublogien yhteisistä hetkistä, joissa olen ollut mukana!


lilli


You May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!