Sohvapöytä

by - huhtikuuta 28, 2019
Olen aiemmin saattanut mainita, että edelliset asukkaat jättivät tänne enemmän omaisuuttaan, kun mistä oli sovittu. Sivulappeet eli tilat loivenevan katon alla ovat rintamamiestaloissa hyvin usein kylmää tilaa ja niitä on käytetty varastotilana. Ei liene yllätys pohjustuksestani päätellen, että meidän sivulappeet olivat täynnä tavaraa. Kyllä.

Eilen mieheni alkoi tyhjentämään ja siivoamaan toisen puolen lappeeta. Olimme aiemmin käyneet tutkimassa mitä kaikkea siellä on, mutta hyvin pintapuolisesti. Nyt heitimme kaiken turhan jätelavalle ja otimme tärkeät tavarat talteen.

Eräs ihastuttava esine oli vanha sohvapöytä, joka oli muutaman pahvilaatikon ja muutaman muun tavaran alla. Mieheni kantoi pöydän ulos, jossa pyyhin sen ja myöhemmin sovittelin sitä olohuoneeseen. En oiken tiedä kaipaisiko pöytä ja sohva kaverikseen toisenlaisen maton vai miten kokonaisuudesta saisi vähän freesimmän. Pöytä itsessään on kyllä kaunis. Nykyään sohvat ovat myös matalempia, joten pöytä tuntuu todella korkealta.

Kuvassa näkyvä kasvisto löytyi myös varastolappeesta. Se on aika upea ja sekin pääsee koristamaan kotiamme myöhemmin remonttien edetessä. Nyt yritän sen pitää kaukana poikien näpeistä, sillä vanha kasvisto saattaa helposti alkaa varisemaan.

Kiinnostaisiko teitä nähdä lisää vanhoja löytöjä?

lilli

You May Also Like

13 kommenttia

 1. Joo, lisää löytöjä!!!

  Huomasin tuon korkeuseron vasta tekstiä lukiessa, ei heti hypännyt silmiin. Mutta tosiaan, tällä hetkellä pöydät ovat matalammalla. Toisaalta jos korkeampi pöytä tuntuu hyvältä, niin väliäkös sillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Niitä tulee myöhemmin. En olisi välttämättä itsekään kiinnittänyt huomiota korkeuseroon, mutta aviomiehen absoluuttinen sisustussilmä tämän huomasi!

   Poista
 2. Onpa viihtyisän näköinen olohuone ja pöytä on kuin sohvan kaveriksi tehty! 😊 Hyvä löytö 👌🏻 toivottavasti ei tule ikäviä löytöjä vastaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos Petra paljon! Toivotaan, ettei ikäviä löytöjä tule vastaan:-)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Onpa kivan näköinen sohvapöytä ja koti teillä muutenkin! 😊

  VastaaPoista
 5. Sama kuin Jennillä: haluan nähdä KAIKKI löydöt, enkä myöskään huomannut pöydän korkeutta ennen kuin sanoit! Esittelyä siis kehiin kiitos! ��

  VastaaPoista
 6. Viihtyisän ja persoonallisen näköinen olkkari!

  VastaaPoista
 7. Ihana pöytä <3 näkisin mielelläni lisää löytöjä

  VastaaPoista

Hei, minä pidän kommenteistasi!