Pulpetti

by - toukokuuta 05, 2019

Terveiset sairastuvalta! Täällä on 2/4 perheestä sairastunut flunssaan. Onneksi olemme jo tervehtymään päin ja toivotaan ettei tauti vaadi uusia uhreja. Lupasin viime viikonloppuna esitellä muitakin löytöjä, joita teimme varastolappeista. Tässä muutama löytö, joista itse olin kovin innoissani.

Mankelin ja muutaman laatikon alta löytyi vanha pulpetti. Ei mikään todella vanha, mutta malliltaan omasta lapsuudesta tuttu. Se on maalattu kellertävät valkoisella maalilla kauttaaltaan, joten ajattelin sen puhdistaa vanhasta maalista ja maalata jalat mustalla maalilla ja puisen pulpetin valkoisella maalilla. Mustaa maalia pitäisi muistaa ostaa muutenkin, sillä pihalla on vanha aurinkokello, joka kaipaa uutta maalia pintaansa. Kolmevuotias on ottanut pulpetin omakseen ja piirtelee siinä paljon. Sen takia se on jäänytkin olohuoneeseen. Hän haluaa olla missä muutkin ovat, joten tässä kohtaa se on luonnollinen paikka sille. Katsotaan sitten joskus sen paikkaa, kun se on uudessa maalissaan.

Toinen ihana löytö oli vanha keraaminen pikkukannu. Mieheni oli sitä heittämässä pois, kun kiljaisin Eeeii! Se on aika söpö. Äitini, vanha rintamamiestalon kasvatti ihaili sitä myös nähdessään ja muisteli, että hänen kotikotonaan on myös ollut vastaavanlainen. P.S Jos sulla myydä vanha koululaistuoli, olen erittäin kiinnostunut! 
You May Also Like

8 kommenttia

 1. Ai miten herättääkään nostalgiaa tuo pulpetti! Meillä oli yhdessä luokassa vielä tämän malliset pulpetit ennenkö ne korvattiin uudemmalla mallilla. Tuollaisen voisi ottaa vielä vaikka työpöydäksi kotiin!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Meidän kuopus on myös ottanut pulpetin ihan omakseen

   Poista
 2. Tosi kivoja löytöjä! Tuo kannu on todella ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi ehdin sen pelastamaan roskalavalta:)

   Poista
 3. Hienoja löytöjä! Meilläkin oli vähän aikaa lapsilla pulpetti, mutta se on jäänyt matkan varrelle jossain meidän monista muutoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän kuopus tästä tykkää tosi paljon ja lähtee kyllä kiertoon kun kukaan ei sitä enää käytä.

   Poista

Hei, minä pidän kommenteistasi!