#Smoothie

by - toukokuuta 12, 2017


Rakastan erilaisia smoothieita. Oli ne sitten viherpirtelöitä tai marjasmoothieita, kaikki käy! Blenderi on usein pöydällä meidän perheessä, koska sitä käytetään koko ajan. 

Paras pohja hyvälle smoothielle on mielestäni aina avocado. En juurikaan käytä maitotuotteita juomissa tämän vuoksi. Hyvin perussmoothie on tämä, jonka tänä aamuna tein junnulle. 

avocado
banaani
mustikoita
mansikoita
vettä

Millainen on sinun vakkari-smoothiesi?


You May Also Like

2 kommenttia

 1. Joskus tuli tehtyä kauheita vihermömmöjä tuhansilla eri superfoodeilla, nykyään sen sijaan meillä on tällaisia pelkistetympiä versioita, jotka maistuvat todella paljon paremmalle! Tällä hetkellä semmoinen vakkari on mantelijuoma+vesi, mustikka, mansikka, mustaherukka, taateli, banaani :) Avokadot meillä aina jotenkin tuppaa häviämään ennen kuin ne pääsisivät smoothieen asti :'D

  Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Totta, meillä sama historia kaikkien superfoodien kanssa. Tietty asiaan vaikuttaa myös se, että raskauden ja pitkän imetyksen vuoksi niiden käyttö tuli lopetettua. MSM-jauhe on ainut, jota kaipaan ja sen käytön aloitan varmasti uudelleen imetyksen loputtua.

   Ja tuo sinun vakkarijuoman resepti vaikuttaa todella hyvältä! Täytyy ehdottomasti kokeilla sitä. (Taatelit smoothiessa, ehdottomasti täytyy kokeilla!)

   Poista

Hei, minä pidän kommenteistasi!