#kuisti

by - kesäkuuta 10, 2017Suunnitelman mukaan meidän piti käydä olohuoneen kimppuun ensimmäisenä. Jo siitäkin syystä, että pönttöuunin toimitus on sovittu heinäkuulle. Koska aika on nyt mennyt pääsäntöisesti siihen, että olemme siivonneet ja tyhjentäneet taloa, emme tietenkään ole päässeet vielä mihinkään pintoihin kiinni.

Olen ollut tympääntynyt siihen, että kuisti on ollut täynnä tavaraa. Kaikenlaisia ideoita on ollut päässä, millaisen kuistin haluaisin ja aika ex tempore päätin, että nyt laitetaan hihat heilumaan ja lähdetään maalikaupoille!

Suunnittelin, että katto ja listat maalattaisiin valkoisella ja seinät vaalealla harmaalla. Harmaa maali saattaa olla nyt ehkä hiukan tumma, mutta kalkkimaaleja pystyy hyvin sekoittamaan keskenään, joten ongelma on sillä ratkaistu. Vielä pitäisi päättää matto, joka tulee näillä näkymin olemaan sisalmatto kokolattiamattoratkaisuna.

Valaisin on myös tuottanut päänvaivaa. Aluksi olin varma, että ostan mustan Muuton Myy-valaisimen. Nyt mietin myös valkoista vaihtoehtoa tai minttua. Mieheni taas on ihastunut keltaiseen enemmän.

Talon vinttilappeissa on paljon vanhoja huonekaluja ja olen varma, että sieltä löytyy kaappi kuistille ja muutama naulakkokin täällä on, joita olen katsonut sillä silmällä!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Oi että, tuo keltainen Myy olisikin upea kun talokin väriltään sama. Miehen kanssa siis samaa mieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei Noora ja mä kun yritän pitää kiinni mustasta tai valkoisesta :-)

      Poista

Hei, minä pidän kommenteistasi!