New in..

by - heinäkuuta 23, 2017Kuistilla on jotakin uutta, nimittäin  seinälle vanhan kenkäkaapin viereen on asennettu LuKLabelin musta rautakehikko. Mietin tälle paikkaa, mutta koska eihän näitä valmiita huoneita tässä talossa niin kauheasti ole ja alunperin tätä ajattelin kuistille, niin kuistillehan sen kiinnitin. Silmiini sattuu nyt kuitenkin seinäpaneelien sivut ja rautakehikon rei´itys. Voi olla siis hyvin mahdollista, että muutan sen paikkaa keittiöön myöhemmin. Kehikko tulee paremmin esille, kun tausta on tasainen.

Ja sehän tässä sisustusesineessä on parasta, kun se mukautuu käyttötarkoituksesta toiseen ja sitä voi käyttää missä huoneessa tahansa.

Oli muuten pakko heti kokeilla kehikkoa in action ja ripustaa siihen S-koukuilla ja magneettisilla ripustimilla muutamia kortteja. Kuistilla ollessaan kehikkoon saa helposti jäbän snäppärit ja aurinkolasit. Kuvassa näkyvä vihreä kasvi on muuten taikapavusta kasvanut taikakasvi. Eskarilainen on sen eskarissa viime keväänä kasvattanut. (Pienen googlettelun jälkeen olen melko varma, että se on ruusupapu)

Uutta on myös lasinen vanha tuhkakuppi. Se löytyi ulkoa sokkelin vierestä maasta. Puhdistin sen ja nyt siinä voi säilyttää vaikkapa avaimia.


You May Also Like

6 kommenttia

 1. Mä en edes huomannut tota laudoituksen jakoa ennenkuin luin tekstin loppuun. Mutta ymmärrän kyllä mitä tarkoitat kun palasin uudestaan kuviin. Onneksi asiaa voi rauhassa makustella :)

  VastaaPoista
 2. Kiva sisustuselementti tuo rautakehikko! Myös tuhkakuppi on tyylikäs ja soveltuu varmasti muuhunkin käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Melissa! Pidän kehikosta valtavan paljon. Toivon, että tuhkiksellekin löytyy käyttöä!

   Poista
 3. Aivan ihana kehikko ja sopii kauniisti teidän kotiin!
  Meillä eteisessä myös vähän samantapainen:

  http://www.noorapauliina.fi/2017/04/diy-notice-board.html

  VastaaPoista

Hei, minä pidän kommenteistasi!