LuKLabel-Tour Turussa!

by - lokakuuta 30, 2017

Lauantai-aamuna suuntasin Turun keskustaan LilDecoriin Linnankadulle. Pojat lähtivät mamman matkaan viettämään vapaapäiväänsä ja minulla oli omaa aikaa ja mukavaa puuhaa koko päivän!

LuKLabel-Tour suuntasi tänään Turkuun ja kävin tervehtimässä LuKLabelin takana olevaa yrittäjäsuperwoman-Tiiaa ja tsekkaamaassa uusia hienoja uutuustuotteita, joihin en päässyt LuKLabel Designteamin miitissä  tutustumaan sillä se päivä menikin minun osalta kokonaan ohi, koska en viime metreillä päässytkään matkaan mukaan.

Ostin joulukalenterin pojille ja voi että olen ollut siitä innoissani! Kokosin sen LuKLabelin rautakehikkoon ja enää se odottaa joulukuun alkua ja pienten tonttujen yöllistä vierailua jolloin jokainen päivä kätkee sisäänsä pienen viestin tontulta ja ehkä jonkun pienen lahjan.  Joulukalenterista on viime vuonna alkanut LuKLabelin tarina ja sen käytössä on vain oma luovuus ja hulluus rajana.
You May Also Like

2 kommenttia

  1. Aivan ihana tuo joulukalenteri ja loistava idea yhdistää se rautakehikkoon! En malta odottaa että omani saapuu postissa <3

    VastaaPoista

Hei, minä pidän kommenteistasi!