Riippuamppelit keittiössä

by - lokakuuta 15, 2017
Kerroinkin aiemmin, että Habitaren sisustushankintana kotiin tuli uudet amppelit. Aluksi ajattelin niitä olohuoneeseemme, mutta ne päätyivätkin makuuhuoneeseen. Viime viikolla kokeilin niitä vanhaan keitiiöömme ikkunan eteen ja ne sopivatkin siihen todella hyvin. Keittiössä ruukkuihin voisi hyvin laittaa esimerkiksi yrttejä.

Amppelit ovat Samuli Helavuon suunnittelemat ja ovat osa Hakolan riippu-sarjaan. Rakastuin näihin ensinäkemältä ja mielestäni sopivat täydellisesti vanhaan taloomme ja oikeastaan mihin huoneeseen tahansa.

Muistattehan, kun olen kertonut olevani Hakolan brändilähettiläs ja tuotan myös siältöä Hakolan omille sivuille, hakolahomes-blogiin? Kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan blogi ja myös hakolahomes instagram-tili!

Instagramissa kerroinkin, että 70 vuotta vanha keittiö toimii nykypäivänä hyvin, vaikka odotankin jo kovin päivitystä. Haluaisin säilyttää vanhaa kaapistoa, mutta niin kuin rintamamiestalossa on tyypillistä, taso jää kovin matalaksi ikkunan vuoksi. Keittiön päivitystä täytyy miettiä tarkkaan, kun sen aika tulee.You May Also Like

2 kommenttia

  1. Aivan ihanat amppelit ja sopii täydellisesti teidän kotiin <3 Minusta tuo ikkunan alla oleva matalampi taso on ihana, enkä lähtisi sen suhteen suurempiin muutoksiin. Kivaa syksyä ❤️

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Noorapauliina. Luulen, että tasoa on turha lähteä nostamaan, koska sitten se jää ikävästi ikkunan eteen. Ikkunoita emme kuitenkaan ole vaihtamassa vaan nekin entisöidään.

    VastaaPoista

Hei, minä pidän kommenteistasi!