Joulun odottaminen alkaa nyt!

by - marraskuuta 25, 2017


Odotan joulunaikaa tänä vuonna todella paljon. Viime vuonna asuimme väliaikaisessa ja kodissa ja olin kotona nuorimman kanssa, joten joulu oli erilainen, mutta silti ikimuistoinen. Muistan ajatelleeni silloin, että ensi jouluna voimme mahdollisesti olla jo omassa kodissa.

Tänä vuonna tilanne onkin juuri sellainen, josta olen haaveillut. Toivottavasti kaiken kiireen ja tohinan keskellä ehdin suunnitella hieman joulua ja joulun somistamista. En ole ikinä ollut överikoristeihminen, mutta joulukuusi tuodaan joka joulu sisälle aatonaattona ja koristellaan joko illalla tai aattoaamuna. Itsenäisyyspäivänä laitamme kausivaloja myös ulos. Joulumieli kasvaa pikkuhiljaa mitä lähemmä joulua mennään.

Kodin merkitys kasvaa joulunaikana moninkertaiseksi ja silloin ladataan akkuja. Ollaan tekemättä mitään ja vietetään aikaa yhdessä. Joulupukki muistaa meitä joka vuosi elokuvilla ja niitä on joulunpyhinä mukava katsoa lasten kanssa tai aikuisten kesken illalla. Vaikka kotia ei ole remontoitu viimeisen päälle silmää miellyttäväksi, ei remonttia tehdä eikä suunnitella jouluna.

Tänään vietämme Varpublogien pikkujouluja ja pikkujoulukauden avaus on merkki siitä, että viimeistään nyt saa alkaa suunnittelemaan joulua toden teolla.

Kuvat ovat Kotilaiturista, jossa vierailimme Varpublogien kanssa kuluneella viikolla. Myymälä on seesteinen, kaunis ja rauhallinen tunnelma sai rauhoittumaan pitkän ja hektisen päivän päätteeksi. Suosittelen vierailemaan ja tutustumaan hyvinkin laajaan valikoimaan. Mikäli et pääse paikan päälle, on Kotilaiturilla myös verkkokauppa.
You May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!