Hei hei 2017!

by - joulukuuta 31, 2017

Muutama vuosi sitten olen päivittänyt facebookiin uudenvuodenaattona "Vuosi on mennyt, vai sittenkin me?" Tuntuu, että vuosi 2017 on ollut todella tapahtumarikas. Vuosi sitten tammikuussa aloin päivittämään uudelleen blogia. Tavoitteena oli tuottaa sisältöä ja oppia valokuvaamaan. Ja tässä sitä nyt ollaan. Lähes sata postausta sen jälkeen. Still going strong!

No tammikuun lopulla tuli LukLabel kuvioihin. Supernainen Tiia on antanut mahdollisuuden kuvata tuotteita ja puskenut miettimään, mikä on mun tulevaisuuden se-juttu. Silloin sanoin, että jotain kohti ollaan kovasti menossa, mutta vielä en tiedä, että mikä se määränpää on. LuKLabelin designteamin ansiosta olen tutustunut todella taitaviin, visuaalisiin ja upeisiin supernaisiin.Toukokuussa pääsin mukaan Hakolan brändilähettilääksi. Hakolahomes-blogissa onkin nähty minunkin tuottamia tekstejä ja kuvia. Lisäksi Instagram-tilillä on nähty kuvia meidän kotoa. Vierailin myös Jurvassa, Hakolan tehtaalla. Brändilähettiläsvuoden jälkeen olen monta kokemusta rikkaampi ja onnellinen siitä, että jälleen kerran olen päässyt tutustumaan mahtavaan porukkaan niin Hakolan päässä, kuin lähettiläisiin!

Toukokuussa muutimme myös taloomme, pitkäaikaiseen haaveeseen ja kesä menikin taloa tyhjentäessä ja pientä remonttia tehden. Remontti on vasta aluillaan, joten remontinnälkäisille on varmasti sisältöä blogissa ensi vuodenkin aikana.

Elokuussa pääsin mukaan Varpublogit-yhteisöön. Jes, paikallinen yhteisö on tuntunut lottovoitolta. Rakastan Turkua ja Turun seutua, jonka vuoksi haluan sitä tuoda esille mahdollisimman paljon ja Varpublogien ansiosta siihen on saatu oma lisänsä.
Loppusyksystä tein päätöksen lähteä opiskelemaan valokuvausta enemmän, joten hain mukaan sellaiseen koulutukseen, jonka voin suorittaa työn ohessa. Ensi vuosi tulee olemaan huikea, jännittävä ja varmasti aika hurja!

Kiitän nöyränä kaikkia teitä lukijoita, tykkääjiä, ja kommentoijia. Kiitän yhteistyökumppaneita ja Varpublogit-yhteisöä! Ensi vuonna laitetaan uusi vaihde silmään ja tehdään siitä vielä upeampi kuin edeltäjänsä!

KIITOS!

lilli

(Kuvituksena on Pukkilan vanhat laattataulut, joihin on maalattu tärkeitä Turkulaisia maisemia. Saimme ne juuri ennen joulua ja ne ovat niin kauniit! Löytävät varmasti paikkansa meiltä. Onko kellään vinkkejä ripustukseen? )

You May Also Like

16 kommenttia

 1. En malta odottaa mitä kaikkea uusi vuosi tuokaan tullessaan, innolla jään odottelemaan postauksia! Hyvää vuoden viimeistä päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ihana sparrauskamuni! Lot's of love!

   Poista
 2. Sinullahan on ollut menestyksekäs vuosi! Kuulostaa hyvältä :) Ihanaa vuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kieltämättä nyt kun miettii niin aikamoinen vuosi 2017! Hyvää Uutta vuotta 2018 sinulle!

   Poista
 3. Onpa ollut hienoja tapahtumia vuodessasi! Omanikin oli tällä kertaa varsin onnistunut :) Ihanaa vuodenvaihdetta <3

  VastaaPoista
 4. Mukavalta kuulostaa sun vuosi! Ja ihanaa, että tulossa on paljon kivoja juttuja ensi vuodellekin!
  Onnea ja menestystä uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Sitä samaa toivon myös sinulle:-)

   Poista
 5. Kuulostaa upealta vuodelta, toivottavasti tuleva vuosi on vähintään samanlainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Toivotan upeaa vuotta myös sinulle!

   Poista
 6. Kulunut vuosihan kuulostaa huipulta, toivottavasti 2018 onnistuu vielä ylittämään sen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla, toivotan hyvää vuotta 2018 myös Sukhimatoille, teilläkin on ollut upea vuosi!:-)

   Poista
 7. Onpa sinulla kiva blogi ❤️ Ja suunnitelmasi valokuvauksen opiskelusta kuullostavat hyviltä! Minusta olisi kiva mennä jollekkin valokuvaus kurssille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Vilma <3

   Valokuvauskurssit ovat todella kivoja. Onneksi nykyään järjestetään intensiivisiä lyhytkurssejakin!

   Poista

Hei, minä pidän kommenteistasi!