moodboard -eteinen

by - tammikuuta 11, 2018Eteisen renovaatio on hyvällä mallilla tai ainakin sen suunnitelmat alkavat olla valmiina. Instagramin storyn puolella seuraavat näkivätkin jo sneak peakia katosta, jota aloin maalaamaan, kun mieheni oli töissä. Alunperin suunnittelin maalaavani vain listan, mutta totesin sen vain näyttävän niin hyvältä, että annoin mennä!

Katon maalaaminen oli hyvä veto ja nyt voidaan muiden ratkaisujen kanssa vähän hullutella. Mitä eteiseen on sitten tulossa.


  • lundiaa
  • rintamamiestalolle tyypillinen umpilaudoitus jää näkyviin, joskin maalattuna
  • string pocket
  • siskonpaneelia
  • räsymatto
  • viherkasveja
  • vanha värikäs vintage-lamppu olisi mahtava löytö
Näillä pääsee alkuun ihan varmasti! Alla mun keräilemää moodboardia eteistä varten

Strin Pocket, lundia ja matto www.finnishdesignshop.fi
naulakko www.granit.fi


Umpilaudoitus tullaan siis maalaamaan tai vahaamaan tummemmalla sävyllä. Pitkä seinä, joka on myös talon ulkoseinää vasten oleva seinä, tullaan paneeloimaan siskonpaneelilla. Se on kuusta ja ainakin aluksi haluaisin jättää sen puunsävyiseksi ja fiilistellä sitä sellaisenaan. Myöhemmin sen voisi käsitellä joko maalaamaalla, lakkaamalla tai vahaamalla.

Siskonpaneeli jatkuu rappusiin ja siitä yläkertaan asti. Itse asiassa toivoin, että kipsilevyjen alta löytyisi vanha paneeli, mutta jouduin pettymään. Näyttää siltä, että kun eteistä on viimeksi purettu, on tavaraa otettu alta pois.

Vanhassa kodissa isomman pojan huoneessa oli useampi String Pocket ja niistä yksi tullaan sijoittamaan vanhan peilin alle, joten siihen on hyvä sijoittaa avaimia ja sen semmoista.

Näillä suunnitelmilla edetään, miltä kuulostaa?

//Edit edit edit! Tajusin juuri, että musta String Pocket toimisi kokonaisuuteen ehkä paremmin, kuin valkoinen. Tai ehkä myös saarniset hyllyt. Hmm tätä pitää vielä miettiä ja makustella.

lilli


You May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!