Parempi ihminen -Ekokosmetologilla

tammikuuta 19, 2018
*Postaus on toteutettu yhteistyössä Tupalanmäen Puodin kanssa
Viime viikonloppuna kävin Tupalanmäen Puodissa ekokosmetologi Karoliina Käyhkön luona Detox-hoidossa. Hoitola sijaitsee Turun kupeessa, Liedossa  Tupalanmäen Puodilla on myös verkkokauppa, jonka valikoima on todella laaja ja jos elämäntyyli on eko, ei muualla tarvitse ostoksia tehdäkään. Puodilla on nimittäin mielenkiintoinen asiakaslupaus; valikoimassa ei nimittäin ole tuotteita, jotka sisältävät valkoista sokeria-tai vehnää.

Ekokosmetologi Karoliina on kyllä supernainen, sillä hänen luonaan aika todella pysähtyi. Minua hemmoteltiin detox-hoidolla, jossa kevyen hieronnan lisäksi ihoa kuorittiin tyrnikuorinnalla. Huom myös kainalot! Opinkin Karoliinalta, että hellävarainen kainaloiden kuorinta on hyväksi terveydelle. Turvenaamio laittoi kuonat liikkeelle ja tällainen kokonaisvaltainen rentoutuminen pitäisi suoda säännöllisesti jokaiselle naiselle aika ajoin. Viime hoidosta onkin aikaa sillä olen viimeksi ollut ennen häitämme kasvohoidossa ja siitäkin on jo neljä vuotta.

Tuntui siltä, että hoito todella ravitsi ja hoiti ihoani puhumattakaan siitä miten hyvää käynti teki sielulle ja mielelle. Ekopharman tuotteet tuntuivat lempeiltä ja hellävaraisilta. Katsoin itseäni peiliin ja tuntui, että peilikuvaltani oli kadonnut ainakin viisi vuotta. (Tai sitten Karoliinan peiliä oli jotenkin fiksattu) Nyt jo vajaan viikon käytön jälkeen iho tuntuu sileämmältä ja kosteutetummalta

Ekopharma on suomalainen tuotemerkki ja tehokas tuotesarja hoitolakäytössä. Tuotteissa ei käytetä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteissa käytetään lähituotettuja raaka-aineita ja tuotteet valmistetaan Suomessa.

Itse olisin valinnut omat ihonhoitotuotteeni hieman eri tavalla, joten olin todella kiitollinen ammattilaisen valitsemista tuotteista, joilla saamme ihon hyvään kuntoon. Kerron lisää tästä myöhemmin viikonloppuna ja myös tuotteista, joita Karoliina katsoi minulle sopiviksi.p.s Koodilla lillivir saat -15% alennusta verkkokaupan valikoimasta sekä myös ekokosmetologi Karoliinan hoidoista! 


lilli

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanalle ja viisi vuotta kun katoaisi naamasta olisi jo iso juttu. Ainakin viimeiset viisi. Luonnonkosmetiikka on varmasti parempi vaihtoehto kaikkien niiden myrkkyjen sijaan mitä ei osaa edes lausua. Pitääkin muistaa tehdä naamio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykypäivänä kemikaalikuorma on niin valtava, että on varmasti palvelus itselle vähentää sitä, miten vain mahdollista.

   Poista
 2. Ihana ekologisella kosmetologilla käynti. Turvenaamion teki varmasti hyvää.Kiinnostava tämä merkki Ekipharma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi ekopharman tuotteita, uudemmassa postauksessa olen kertonut hoitotuotteista enemmän!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. Kuvat on otettu meidän mökiltä:-)

   Poista
 4. Olenkin tutustunut Ekopharman tuotteisiin ja olen ollut tyytyväinen niihin.
  Kuulostaa todella kivalta, että ekohoitola keskittyy tuotteisiin, joissa ei ole sokeria ja valkosta vehnää, iso peukkuy tälle!

  Samoin tuo kuulosti mielenkiintoiselta, että kainolot myös kuorittiin. Mielenkiintoista!

  VastaaPoista

Hei, minä pidän kommenteistasi!

Popular Posts