Parempi ihminen -Käynti ekokosmetologilla

by - tammikuuta 19, 2018
*Postaus on toteutettu yhteistyössä Ekokosmetologi KaroliinaK kanssa
Viime viikonloppuna kävin ekokosmetologi Karoliina Käyhkön luona Detox-hoidossa. Hoitola sijaitsee Turun kupeessa, Liedossa. (EDIT: Nykyään myös Turussa ja verkkokaupassa!)

Ekokosmetologi Karoliina on kyllä supernainen, sillä hänen luonaan aika todella pysähtyi. Minua hemmoteltiin detox-hoidolla, jossa kevyen hieronnan lisäksi ihoa kuorittiin tyrnikuorinnalla. Huom myös kainalot! Opinkin Karoliinalta, että hellävarainen kainaloiden kuorinta on hyväksi terveydelle ja niitä ei tulisi unohtaa. Erityismaininta Frantsilan turvenaamiolle, joka on kotimaista turvetta,  Turvenaamio laittoi kuonat liikkeelle ja tällainen kokonaisvaltainen rentoutuminen pitäisi suoda säännöllisesti jokaiselle naiselle aika ajoin. Viime hoidosta onkin aikaa sillä olen viimeksi ollut ennen häitämme kasvohoidossa ja siitäkin on jo neljä vuotta.

Tuntui siltä, että hoito todella ravitsi ja hoiti ihoani puhumattakaan siitä miten hyvää käynti teki sielulle ja mielelle. Ekopharman tuotteet tuntuivat lempeiltä ja hellävaraisilta. Hoidon jälkeen tutkailin kasvojani peilistä ja tuntui, että peilikuvaltani oli kadonnut ainakin viisi vuotta. (Tai sitten Karoliinan peiliä oli jotenkin fiksattu) Nyt jo vajaan viikon käytön jälkeen iho tuntuu sileämmältä ja kosteutetummalta. Toki kotihoidolla on varmasti osuutta myös asiaan.

Hoidossani käytettiin Ekopharman tuotteita,  joka on suomalainen tuotemerkki ja tehokas tuotesarja hoitolakäytössä. Tuotteissa ei käytetä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteissa käytetään lähituotettuja raaka-aineita ja tuotteet valmistetaan Suomessa.

Itse olisin valinnut omat ihonhoitotuotteeni hieman eri tavalla, joten olin todella kiitollinen ammattilaisen valitsemista tuotteista, joilla saamme ihon hyvään kuntoon. Kerron lisää tästä myöhemmin viikonloppuna ja myös tuotteista, joita Karoliina katsoi minulle sopiviksi.

lilli

You May Also Like

7 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanalle ja viisi vuotta kun katoaisi naamasta olisi jo iso juttu. Ainakin viimeiset viisi. Luonnonkosmetiikka on varmasti parempi vaihtoehto kaikkien niiden myrkkyjen sijaan mitä ei osaa edes lausua. Pitääkin muistaa tehdä naamio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykypäivänä kemikaalikuorma on niin valtava, että on varmasti palvelus itselle vähentää sitä, miten vain mahdollista.

   Poista
 2. Ihana ekologisella kosmetologilla käynti. Turvenaamion teki varmasti hyvää.Kiinnostava tämä merkki Ekipharma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi ekopharman tuotteita, uudemmassa postauksessa olen kertonut hoitotuotteista enemmän!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. Kuvat on otettu meidän mökiltä:-)

   Poista
 4. Olenkin tutustunut Ekopharman tuotteisiin ja olen ollut tyytyväinen niihin.
  Kuulostaa todella kivalta, että ekohoitola keskittyy tuotteisiin, joissa ei ole sokeria ja valkosta vehnää, iso peukkuy tälle!

  Samoin tuo kuulosti mielenkiintoiselta, että kainolot myös kuorittiin. Mielenkiintoista!

  VastaaPoista

Hei, minä pidän kommenteistasi!