Messuilla

by - helmikuuta 11, 2018Vierailin tänään melko pikaisella aikataululla messuilla nuorimmaisen lapsen kanssa ja niin kuin hyvin uskotte, kaksivuotiaan kanssa saa kiertää messut melko nopeasti läpi.

Ensimmäisenä suuntasin D-halliin, jossa on sisustusmessut. Halusin nähdä blogitalon ja toki muunkin tarjonnan. Toivottavasti tulevaisuudessa myös D-halli täyttyisi enemmän nimenomaan sisustuspuolen näytteilleasettajista. Tällaisenaan messut painottuvat selkeästi enemmän rakennukseen ja remontointiin.

Vaikka meilläkin on monta eri kohdetta kotonamme, jotka vaativat remontointia ja olisi ollut mukava tutustua messutarjouksiin enemmänkin, niin junnun kanssa se ei ollut niin helppoa. Ja meidän hitaaseen tyyliin on hyvä saada yksi kohde valmiiksi ennen kuin alkaa suunnittelemaan seuraavaa! Joten tämänpäiväinen reissu olikin oikeastaan silm'ys tämänhetkisiin trendeihin.

Blogikodissa oli nähtävissä värejä, heiniä ja oli mukava huomata Hakolan tuotteita eri huoneissa! Blogikotia olivat tänä vuonna rakentamassa Voikukkapelto, Kotilaituri, Pikkutalo ja Villa Puomi

Messut vielä tänään Turun Messukeskuksessa 10-17.

lilli

You May Also Like

0 kommenttia

Hei, minä pidän kommenteistasi!