Samettia olohuoneeseen

by - helmikuuta 19, 2018
Hei arvatkaas mitä uutta meillä on olohuoneessa? Vihdoin ja viimein saimme tehtyä päätöksen sohvan kankaasta ja väristä. Aikojen alusta asti on ollut selvää, että sohvamalli on Hakolan Lazy. Kävimme Raision Lundian myymälässä vielä koeistumassa sekä lazyn, että cosyn ja päätös oli tämän jälkeen selkeä.


Kankaan tosin ei pitänyt olla sametti eikä värin okra vaan vaaleanpunainen. Sävy muuttui viime metreillä, mutta hyvä näin! Ja lazyyn saa ostettua myöhemmin irtopäällisiä, joten sohvan ilmeen vaihtaminen käy helposti niin halutessaan.


Koko perhe on ottanut sohvan vastaan hyvin. Kaksivuotias ei aluksi olisi halunnut edes kokeilla miltä uusi sohva tuntuu, mutta ensimmäisenä iltana nukahti sohvalle eli pehmeys vei viimein voiton. Ja pehmeä sametti todella onkin. Tuntuu, että se kruunaa ja viimeistelee olohuoneen ilmeen!


Sävykin sopii hyvin 70 vuotta vanhaan taloon. Vai mitä olet mieltä?


lilli

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Aivan upea! Minä olen himoinnut konjakinväristä nahkasohvaa vähän aikaa mutta tämähän oli kerrassaan hieno! Tuo okra on juuri minun mieleeni. :) Kivan näköinen olohuone nyt muutenkin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi! Konjakinvärinen sohva on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 3. Olen itsekkin miettinyt samettisohvaa meidän rintamamiestalon olkkariin mutta mietityttää että miten hyvin sametin pinnassa näkyy pöly ja entäpä tahrat. Nykyisestä sohvasta ne saa kostealla pyyhittyä pois mutta mites sitten tuo sametti jääkö siitä puöyyhintä jälki pintaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Meidän sohvassa ei näy pöly ja liat/ tahrat saa hyvin pyyhittyä kostealla. Ja tietty sitten laitan pesukoneeseen jos oikeasti tarvitsee isompaa pesua. Pyyhintäjälkeä ei jää näkyviin.

   Uskon, että varmasti saattaa olla kankaissa laadullisia eroja, mutta suosittelen lämpimästi Hakolan sohvakankaita!

   Poista

Hei, minä pidän kommenteistasi!