Kevään merkki -kuisti käytössä!

by - toukokuuta 10, 2018Näyttää siltä, että selvä kevään merkki on se, että saadaan kuisti taas hyötykäyttöön! Muistatteko, kun maalasin kuistin ikkunoita lukuunottamatta ja hankin sisalmaton lattialle? Talvella kylmä eteinen on toiminut lähinnä puuvarastona ja pahvien keräyspaikkana sekä toisena jääkaappina. Ja kätevähän se toki on ollut, mutta kovin sotkuinen ja epäkäytännöllinen. Talvivaatteet ja kengät on pitänyt tuoda aina lämpimälle puolelle ja koska aloitimme eteisen remontin (joka ei ole vieläkään edennyt) ei järkevää tilaa tälle kaikelle ole ollut.

Mutta nyt tilanne on toisin. Siivosin ja pakkasin talvikenkiä pois ja lisäksi vein jo viherkasveja kuistille nauttimaan keväästä ja kesästä. Viime vuonna muutimme toukokuun puolivälin jälkeen ja silloin pidin viherkasveja kuistilla ja ne todella tuntuivat viihtyvän siellä. Koululainen näki muutoksen ja sanoi heti, että wau, tästä tulee meidän leikkihuone.

Löysimme vanhat naulakot kellarin ylähyllyltä ja ajattelin niiden sopivan hyvin kuistille. Mitä mieltä olet?

Kyllä se vaan niin on, että kesää kohti elämä tuntuu makeammalta!

lilli

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Aivan ihana teidän kuisti! Olen siitä jopa vähän kateellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora ja syyttä olet. Se on loppujen lopuksi melko epäkäytännöllinen :-D

   Poista
 2. Hei, saisinko tuon sinisen maalisävyn tietooni? Vai onko se puuvaha?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, huomasin nyt vasta viestisi. Maali oli valmis kalkkimaali, harmaa sävyltään. On tosiaan siniseen taittava. En muista millään tietty nyt, että mikä oli kalkkimaalin valmistaja :-(

   Poista

Hei, minä pidän kommenteistasi!