Missä mennään?

by - toukokuuta 02, 2018


Missä mennään? Ajattelin laittaa teille pikatervehdyksen täältä (moskan) keskeltä. Muistatteko, kun kerroin eteisestämme ja sen remonttisuunnitelmista? No se remontti ei ole edennyt. Kun sain maalattua umpilaudoituksen, niin huomasin että sävyssä kaikki ei ollut kunnossa. Suomen luonnonmaalien loistava asiakaspalvelu vastasi hyvin nopeasti viestiini ja lähetti uuden maalin meille. Tarkoituksena olisi saada tällä viikolla vielä maali seinään.

Sen sijaan yhtenä päivänä írrotin rappusista kokolattiamaton, joka olikin aikamoinen homma. Matto pöllytti todella paljon ja seuraavana aamuna kurkkuni oli kipeä, joten muistin taas miksi olisi tärkeää aina pitää hengityssuojainta. Askelmissa on vielä paljon työtä, että ne saadaan puhtaaksi, sillä moska päällä täytyy raaputtaa pois. Rappusiin on siis laitettu tasoite ja sen päälle liimattu matto.

Raaputtelen tasoitetta pikkuhiljaa pois ja se on todella tiukasti kiinni. Joten jos jollakin on vinkkejä moskan poistamiseen niin kaikki vinkit otetaan avosylin vastaan!

Nyt pitäisi pistää hösseliksi eteisen kanssa ennen kuin kesä tulee, sillä pihahommat vievät pian taas ison osan ajasta! Ja toivottavasti pääsen pian näyttämään eteisestä kuvia, seinät maalattuina!

lilli

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Oijoi. En malta odottaa miltä rappuset näyttävät valmiina! Niistä tulee varmasti upeat :)

    VastaaPoista

Hei, minä pidän kommenteistasi!