Broken days

by - heinäkuuta 02, 2018


 

 Rankan kevään jälkeen olen odottanut lyhyttä lomaani, kuin kuuta nousevaa. Olen odottanut, että saisin aamulla lasten aamuhalit ja jäädä sänkyyn lepäämään heidän kanssaan. Odotin, että pääsen lasten kanssa maauimalaan ja kävellen torille ostamaan kasviksia. Odotin, että pääsen seikkailupuistoon ja lasten kanssa eväsretkelle. Suunnittelin kuinka saan kuvattua Korkeasaaressa ja ikuistettua kivan päivän koko perheelle.

Toisin kuitenkin kävi. Pääsimme Korkeasaareen, mutta kuvasaldo jäi kovin vähäiseksi. Aamulla otin huonojen kenkien kanssa harha-askeleen ja seuraavassa hetkessä olin maissa. Jalka vähän kipeä ja ontui, mutta "ei mitään hätää, kyllä se siitä!" sanoin, koska en halunnut tuottaa pettymystä innokkaalle seurueelle. Helsingissä kävimme ostamassa uudet kengät ja jatkoimme matkaa.

Illallan saavuttuamme Turkuun, kävelin suoraan päivystykseen ja kuten päättelinkin, niin jalka oli murtunut. Loma on silti loma, mutta se ei nyt mennytkään niin kuin sen käsikirjoitin. Muutaman päivän lepään yksikseni, sillä lapset lähtivät mökille ja loppuviikon vietämme kotosalla. Onni onnettomuudessa, ei käynyt pahemmin ja vielä on kesää jäljellä. Nyt täytyy pitää mieli virkeänä ja asennoitua positiivisesti!

Ainakin olen nyt saanut kirjoitettua blogia varten tekstejä ja vihdoin ja viimein myös eteisen savimaalista on tulossa juttua.Vihdoin ja viimein olen myös saanut luettua mindfullnesista ja meditaatiosta.

Onko jollakin hyviä vinkkejä youtube-tutoriaaleihin?

(Kuvat on yhdeltä kauniilta kesäpäivältä, kun käytiin kuvailemassa instakuvia kaverin instagramiin. Kuvausassarimme fiilikset päivästä oli ylimmässä kuvassa)

lilli

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Voi ei :( Kurjaa, että loukkasit ja vieläpä loman alussa! Tsemppiä nyt sitten vain <3 Ainakin lepoa on siis luvassa. Vaikkei siinä muodossaan kuin odotit.

    VastaaPoista

Hei, minä pidän kommenteistasi!