Blogivisio

syyskuuta 03, 2018


Minttu on kirjoittanut blogivisiosta Kivempi blogi-blogissaan. Sen pohjalta aloin itsekin miettimään postauksen pääkohtia, arvoja ja unelmia sekä niiden toteutumista hellomynameislilli-blogissa. Mielestäni näitä asioita on hyvä kenen tahansa bloggaajan miettiä aika ajoin.

Olen miettinyt viime viikkojen aikana paljon tätä blogia ja sosiaalisen median kanavia. Miettinyt omaa blogivisiotani ja blogini tulevaisuutta sekä sitä, että silloin kun se oma elämä ei ole maailman helpoimmasta päästä, niin mitä silloin jaetaan maailmalle?

Kulunut vuosi on ollut todella rankka. Henkisesti ja myös fyysisesti. Stressireaktiot ovat aiheuttaneet fyysisiä oireita. Vuodessa on ehtinyt työpaikka vaihtua muutamaan otteeseen ja sen lisäksi olen suorittanut valokuvausopintoja. Välillä on ollut niitä päiviä, kun olen vain maannut sängyssä enkä ole päässyt ylös. Onneksi sellaisina hetkinä on perhe, joka pakottaa nousemaan. Vaikka vain kävelylle, mutta ulkoilmaan.

Pointtina tässä oli ehkä se, että mistä kirjoittaa Vuoden renoveeraja jos blogin aiheena on vanhan rintamamiestalon remontointi ja kirjoittaja ei pääse edes ylös sängystä? Remontit ovat kesken ja blogitauot pitenee pitenemistään? No se renoveeraaja päätti, että kirjoittaa siitä mistä itse tykkää ja mikä sillä hetkellä elämässä on tärkeää. Kyllähän te tiedätte, niitä voimaannuttavia juttuja pitää tehdä enemmän ja ehkä niistä kirjoittaminen on silloin sitä kaikkein aidointa minua. Aion itsekin ehkä näkyä blogin puolella enemmän tulevaisuudessa. Ainakin olen teille kirjoittanut esittelyn minusta, jonka julkaisen täällä viikolla!

Vaikka kaikki ohjeet sanovat, että blogin aihepiiri pitäisi rajata mahdollisimman tarkaksi, jotta lukijat tietää mitä on tarjolla niin ajattelin nyt pistää säännön uusiksi. Ja ajattelin aloittaa heti. Ei ne remonttijutut täältä katoa mihinkään ja varmasti niitä tulee syksyn mittaan taas. (Julkaisemattomissa on edelleen se savimaalipostaus) Mutta otan nyt vapauksia aihepiirin suhteen ja kirjoitan mitä elämässä tapahtuu ja millaiset asiat tuovat iloa.

Tällä viikolla tulee muuten postaus luontopolusta, jossa kävimme esikoisen kanssa viime viikonloppuna. Luonto ja meri - ehdottomasti iloa tuottavia asioita.


Mitä mieltä olette sekametelisoppa-aihepiirien blogeista, sopiiko sellaiset joukkoon vai onko helpompaa seurata tietyn kategorian blogeja?


lilli

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Niin ymmärrän tämän pointin, itsehän aloitin bloggaamisen sairasloman aikana ja silloin oli tosiaan aikoja jolloin en päässyt edes sängystä ylös. Ja silti sisustus oli blogin teema; en todellakaan jaksanut sisustaa, saati siivota tai valokuvata :D On ihan jees kirjoittaa myös muita juttuja, sen totesin myös itse. Minulla on ollut luetuimpien postausten joukossa juurikin ne jutut, missä kerron omasta elämästä enkä sisustuksesta. ;) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. On hyvä tehdä sitä mistä tykkää, eikä niin kuin "pitäisi" tehdä, jotta asiat menisi tietyllä kaavalla. Näin säästyy monelta murheelta ja stressiltä ja tällöin ei ala juttuen tuottaminen tuntumaan puulta.

  VastaaPoista
 3. Minä kirjoitan toista blogiani. Ensimmäisen blogini rajasin liian tarkasti. Tämä toinen blogini on lifestyle -blogi ja kirjoitan siinä milloin mistäkin. Eräs lukijani sanoikin, että hän pitää sillosalaattiblogistani... se on kuin aikakauslehteä lukisi. Ei kannata sitoa itseään liiaksi vain johonkin tiettyyn aiheeseen.
  Onnea blogillesi!

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä sekametelisoppablogit on kivoja, koskaan ei tiedä mistä bloggaaja seuraavaksi postaa :) Ymmärrän myös nuo hiljaiselon tilanteet. Ajoittain elämä tarjoilee pelkkiä sitruunoita..

  VastaaPoista

Hei, minä pidän kommenteistasi!

Popular Posts